Ce spun volunDARii despre proiect:

In cadrul acestui proiect am avut ocazia de a-mi dezvolta abilitatea de a lucra in echipa, de a intelege ca oricine ascunde ceva bun, insa nu intotdeauna are ocazia de a arata acest lucru, de aceea trebuie sa dam sansa oricui de a se afirma. Am vazut aici ca numai impreuna putem realiza lucruri marete si ca totul este posibil atunci cand ne dorim cu adevarat si cand avem o echipa pe care ne putem baza. Proiectul acesta a demonstrat ca exista tineri,ca noi care doresc sa se implice si sa schimbe in bine comunitatea in care traiesc, noi fiind constienti ca schimbarea se afla in mainile noastre, iar viitorul va fi dupa cum il construim, fiind responsabili de ceea ce lasam in urma. (Adrian Puha)

Proiectul este interesant prin faptul că implică activităţi de educaţie nonformală. Fiecare întâlnire a adus ceva nou, inovativ şi e foarte interesant.

Proiectul m-a responsabilizat şi m-a ajutat să cunosc noi oameni. La trainiguri am învăţat lucruri noi despre temele propuse şi am învăţat cum să dau feedback pozitiv. Teambuildingul ne-a ajutat să ne cunoaştem mai bine. Biblioteca Vie a fost rodul muncii noastre şi, cu ocazia ei, am învăţat să scriem un proiect şi să organizăm un eveniment. (Andreea Şerban)

Acest proiect a însemnat mult pentru mine. Am învăţat o grămadă de lucruri care deja mi-au fost de folos în ceea ce priveşte comunicarea şi organizarea de evenimente. Pentru mine, cel mai minunat lucru rămâne Biblioteca Vie. Până la acest eveniment nu aveam idee ce înseamnă să organizezi o astfel de activitate. Proiectul m-a făcut să fiu mai responsabilă, am învăţat să lucrez în echipă şi, mai ales, am conştientizat că toţi oamenii au idei care, puse laolaltă, fac lumea mai bună. Pentru mine a fost un proiect minunat! (Gabriela Halus)

Pe parcursul proiectului m-am simţit foarte bine la toate activităţile însă ce mi-a plăcut cel mai mult a fost etapa de recrutare pentru că a fost un test pentru mine, pe care l-am trecut.
(Gabriela Mihalescu)

Mie mi-a plăcut cel mai mult Biblioteca Vie deoarece am cunoscut oameni importanţi. Am aflat multe lucruri. Şi acum ştiu mai bine ce vreau să mă fac când voi termina liceul.
(Marta Paula Hrihor)

Cel mai mult mi-a plăcut Biblioteca Vie pentru că am aflat că oricât de diferiţi am fi, toţi avem lucruri în comun şi câte ceva de învăţat de la fiecare. (Oriana Oniciuc)

Persoanele cu care am venit în contact mi-au plăcut deoarece, fiind toate diferite, am învăţat multe lucruri care mă vor ajuta în viitor. (Mihaela Grigorean)

Ce mi-a plăcut cel mai mult în acest proiect a fost Biblioteca Vie deoarece m-a responsabilizat foarte mult şi am cunoscut diferite tipuri de oameni. (Diana Bordanciuc)

Momentele au fost toate frumoase însă cel mai interesant şi captivant mi s-a părut Biblioteca Vie, fiind şi prima dată când am luat parte la aşa ceva. (Cosmin Onofrei)

Cel mai mult mi-a plăcut proiectul Biblioteca Vie deoarece pentru realizarea acestuia am fost implicaţi toţi membrii grupului şi cred că odată cu acest proiect am reuşit să schimbăm mentalitatea despre oameni a cel puţin unui grup de persoane. Proiectul Biblioteca Vie m-a făcut să nu judec oamenii după aparenţe şi că fiecare persoană are şi părţi bune. (Adrian Şoflău)

În acest proiect, aproape fiecare etapă la care am participat m-a ajutat într-un fel sau altul. Spre exemplu, pentru etapa de recrutare m-am informat în legătură cu „voluntariatul altfel” ceea ce m-a făcut să sesizez că, deşi mai este mult de lucru în societatea în care trăim, tot timpul există speranţă.
Întâlnirile periodice m-au făcut să sesizez că, deşi avem competenţe în domeniile cele mai variate, devenind subiectivi putem, împreună să lucrăm mai eficient. Am devenit mai comunicativă.
(Emilia Donisan)

Teambuilding- în această perioadă ne-am cunoscut mai bine şi ne-am consolidat ca echipă; în teambuilding au apărut primele divergenţe, semn că suntem diferiţi; de asemenea ne-am dezvoltat anumite aptitudini legate de comunicare.
Biblioteca Vie- în această perioadă am reuşit să acord timp şi voluntariatului, deşi era o perioadă destul de ocupată, am învăţat că trebuie să ai mereu un plan B pentru orice eventualitate şi să ne organizăm mai bine timpul.
(Mirela Cazaciuc)

La evenimentul Biblioteca Vie am învăţat că nu trebuie să judeci un om la prima vedere pentru că orice „carte” are o parte frumoasă ascunsă. Am învăţat că trebuie să ascult oamenii pentru că mai am multe de învăţat.
În teambuilding am învăţat cum să lucrez într-o echipă, ce înseamnă să ai un lider şi cât de mult contează comunicarea între oameni.
(Ramona Petrariu)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s